Hoe kunnen we helpen?

< Alle onderwerpen

Hoe log ik in als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Om een account te kunnen aanmaken heb je een e-mailadres nodig, dit is om je account te kunnen activeren. Als u dit nog niet hebt gedaan, ga dan naar de pagina ‘Hoe activeer ik mijn account?’.

Bent u uw wachtwoord vergeten volg dan de volgende stappen om deze opnieuw in te stellen:

• Tik boven de knop ‘Maak nieuw account’ op de link ‘Wachtwoord vergeten’.
  • Voer je e-mailadres voor BDSM Book in en tik op ‘Wachtwoord’. Als uw e-mailadres word gevonden in onze database, wordt een e-mail met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen naar uw e-mailadres gestuurd. (Als u geen toegang meer heeft tot uw gekoppelde e-mailadres, kunt u contact opnemen met ons via website@bdsmbook.nl)
  • Klik op de link in uw e-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Voer uw nieuwe wachtwoord in, bevestig het en tik op ‘Wachtwoord opslaan’. Of genereer een nieuw wacht word met de knop ‘Wachtwoord genereren’ en bevestig deze op dezelfde manier.
  • Ga vervolgens naar de inlog pagina en probeer opnieuw in te loggen.

Als u nog steeds problemen hebt met inloggen of meer vragen hebt die nog niet door ons beantwoord zijn, stuur deze dan naar ons e-mailadres website@bdsmbook.nl. Iemand heeft misschien dezelfde vragen, dus laat het ons weten zodat de admins van onze website u kunnen helpen.

Geef een antwoord

Inhoudsopgave

Momenteel heeft BDSMBOOK

Leden.

New Report

Close