Hoe kunnen we helpen?

< Alle onderwerpen

Hoe wijzig ik mijn gebruikersnaam?

Om je gebruikersnaam te kunnen wijzigen kunt u deze stappen volgen:

• Ga naar ‘Account instellingen’.
  • Vul het veld van ‘Voer de gebruikersnaam van uw keuze in’ in met je nieuwe gebruikersnaam.
  • Om de wijzigingen op te slaan klik op de knop ‘Bewaar veranderingen’ rechts boven of links onder in de pagina.

Als u nog meer vragen hebt die nog niet door ons beantwoord zijn, stuur deze dan naar ons e-mailadres website@bdsmbook.nl zodat de admins van onze website u kunnen helpen.

Vorige Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?
Volgende Hoe wijzig ik mijn voorkeur voor e-mail meldingen?

Geef een antwoord

Inhoudsopgave

Momenteel heeft BDSMBOOK

Leden.

New Report

Close